*Zoiets hebben we tijdens een uitvaart nog nooit mee gemaakt, sfeervol, warm. We wisten niet dat dit ook kon.

* Lieve Ineke, koorleden en dames musici.

Heel veel dank voor jullie zo prachtige muzikale bijdrage aan de uitvaart van mijn moeder.

Zo passend bij mijn moeder en ook bij ons.

Wat ik heel erg gewaardeerd heb, is dat jullie - professionals- ook allemaal met een bloem kwamen, -hoe bijzonder is dat- en jullie je op zo`n prettige manier met ons mengden. Dankzij jullie allen kijken we terug op een wonderschone uitvaart.

Heel veel dank daarvoor.

*Beste Ineke,

Na de uitvaart van mijn vriend hebben we jou al bedankt en gecomplimenteerd met jouw magnifieke koor. Je staat daar wel met een heel goed zingende groep, maar in feite sta jij daar omdat het koor precies doet wat jij aangeeft met alle nuances die jij wilt.

Dat moet een gevoel van verantwoordelijkheid en dankbaarheid geven, denken wij. Wat jij betekent voor de mensen in de kerk hoeven we niet te zeggen, want dat zul je wel vaak genoeg horen.

Je hebt een Engelse naam voor jouw koor, maar je kunt die heel goed 'vertalen' met behulp van een lied van Huub Oosterhuis: 'Vuur dat nooit meer dooft' , want daar zorgen jullie voor.

*Dag Ineke,

ik wil je nog eens bedanken voor je enorme inzet voor de afscheidsdienst van mijn man.Je lette op alles, ook kleine details moesten kloppen, het resultaat was ernaar.     Iedereen was zeer onder de indruk van de dienst en speciaal werd dan het koor genoemd.

Het was erg mooi, ik had het niet beter kunnen wensen voor mijn man.

Ik ben ook blij dat Ronald toch de dienst kon doen; de samenhang van Pastor en koor was vanzelfsprekend.

*Beste Ineke

Hartelijk bedankt voor het mooie gezang op de afscheidsviering van onze vader. Grote indruk maakte het bij ons en ontroering. Soms kom je engeltjes op aarde tegen en wij denken dat je er één bent.

liefs, Judith en Erna

*Beste Ineke,

Mede namens mijn kinderen en kleinkinderen dank ik u hiermede nogmaals voor de indrukwekkende bijdrage die het ceremoniekoor Circle of Life en de fluitiste, Hilde Broekhuijsen, hebben geleverd aan de prachtige uitvaartdienst van mijn vrouw.

De aanwezige familie, vrienden en kennissen hebben deze ondersteuning ook bijzonder gewaardeerd. Zo roemde een van mijn neven, die regelmatig als organist kerkdiensten begeleidt, het hoge niveau van het koor.

*Beste Ineke

We willen je graag bedanken voor de fijne bijdrage van het koor tijdens de uitvaart van onze moeder en oma. Wij waren zelf heel blij met de bijdrage van het koor en hebben hierover ook van anderen veel warme reacties ontvangen.

*Beste Ineke,

ontzettend bedankt voor de fijne samenwerking. Namens de familie hartelijk dank voor alles en ik moest in het bijzonder de complimenten overbrengen voor het mooie zingen van het koor.

met vriendelijke groet,

Floor van der Hoff

Uitvaartverzorgster Dela.

*Beste Ineke

U en het koor hartelijk dank. Ik zal jullie zeker promoten, ik vond het geweldig!

met vriendelijke groet,

Arie ten Wolde

uitvaartverzorger  Dela.